Media Markt
Download jouw Clubkaart hier.
  Bekijk hier de Online versie .
MediaMarkt
Promo Mediazine Webshop Club
Club Card
Hey François,

Goed nieuws! Omdat je lid bent van MediaMarkt Club krijg je van ons een persoonlijke Clubkaart. En dat komt goed uit, want de grootste actie van het jaar staat weer voor de deur: 21% BTW? Weg ermee!

Eens je een Clubkaart in de wallet van je iPhone hebt, kan je ze altijd aan de kassa tonen. Handig als je je elektronische identiteitskaart vergeet. Bovendien laat de kaart je ook weten wanneer je in de buurt bent van je favoriete MediaMarkt. Je lidmaatschap verschijnt automatisch op je scherm, jawadde dadde!

Vanaf donderdag shop je jouw producten met heel wat korting, want MediaMarkt compenseert voor jou het bedrag van de BTW. Kom jij ook langs?
Download jouw persoonlijke Clubkaart >
Het MediaMarkt team
 
 
Volg ons!
fb tw in yt
award be commerce
Download de app!
gp
apps
Betalingsmogelijkheden
payment payment
payment
Vind jouw MediaMarkt
map

*Meer informatie op mediamarkt.be.

MediaMarkt compenseert je het BTW-bedrag van het (de) betrokken product(en) terug onder de vorm van een directe kassakorting. D.w.z. dat het BTW-voordeel rechtstreeks aan de kassa verrekend wordt. Per klant geldt een maximum aankoop van hetzelfde product (max. 2 stuks). Actie niet van toepassing op de BTW van wettelijke verplichte taksen en/of bijkomende kosten of dienstverleningen. De actie is geldig vanaf donderdag 05/03/2020 tot en met zondag 08/03/2020 in onze winkels en van 04/03/2020 vanaf 20u00 t.e.m. 08/03/2020 23u59 in onze webshop, www.mediamarkt.be. Enkel van toepassing op de deelnemende producten en merken op voorraad (niet op bestelling) in onze MediaMarkt winkels en op www.mediamarkt.be, zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Niet-particuliere aankopen worden uitgesloten van deelname aan deze actie. Meer informatie over de voorwaarden en deelnemende merken en producten vind je in onze winkels of op www.mediamarkt.be

Voorkeurswinkel wijzigen Uitschrijven Privacybeleid Contact